Last news in Fakti

20 Юни, 2020 15:10 3 372 2

Съпруги пазят мъжете си от другите жени на рождения ден на Неймар

  • неймар-
  • рожден ден-
  • парти-
  • футбол-
  • андер ерера

Жена ми не ме пусна да ида дори до тоалетната, камо ли да сляза на долния етаж

Съпруги пазят мъжете си от другите жени на рождения ден на Неймар - 1


На партито по случай последния рожден ден на Неймар е имало доста дами с фриволно поведение, намекна съотборникът му в Пари Сен Жермен Андер Ерера. Става дума за събиране в началото на февруари, което се състоя в парижкия клуб YoYo. 

За да не се стигне до евентуални скандали между обвързаните мъже и техните приятелки или съпруги, всички те били изолирани на друг етаж от този, на който свободните се забавлявали с мадамите.  

Ерера даде интервю за La Resistencia, в което беше попитан какво се случи на това празненство. “Какво не се случи - отговори бившият халф на Манчестър Юнайтед. - Неймар така беше организирал всичко, че тези с гаджета или съпруги бяхме на горния етаж, а необвързаните стояха на долния. Разбира се, жена ми не ме пусна да ида дори до тоалетната, камо ли да сляза на долния етаж. Истината е, че когато Ней прави парти, той се старае всички да си изкарат добре.”

Случайно или не, от 2017 година насам бразилецът винаги е контузен, когато дойде време за рождения му ден.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор
    то дори жени се бият с жени заради мъже
  • 2 Мала Раковица

    5 0 Отговор
    Едно малко селце на 15км на запад от Банкя, там е имало такъв случай да убият роднини някой, който е ходил при някаква булка, няма комунисти, нито фашисти, казвали му на този човек Иван Заека,!!