Last news in Fakti

20 Юни, 2020 16:12 1 092 0

Зидан: Нищо няма да се промени от равенството на Барселона срещу Севиля

  • зинедин зидан-
  • реал мадрид-
  • барселона

Имам своето мнение, но няма да коментирам нищо от казаното от Пике

Зидан: Нищо няма да се промени от равенството на Барселона срещу Севиля - 1

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан даде пресконференция преди утрешното гостуване на тима му срещу Реал Сосиедад. Французинът сподели, че му предстоят още финали до края на първенството и не пожела да коментира думите на защитника на Барселона Жерар Пике, че всичко вече е в ръцете на Кралския клуб.

„Отборът се чувства добре след подновяването на първенството. Линията е същата, подготвяме се за срещите, но няма много време за възстановяване. Срещу Реал Сосиедад ще е първият ни мач, в който ще гостуваме. Играем навън срещу много добър отбор и определено ще ни затруднят, но искаме да спечелим“, заяви Зидан.

„Нищо няма да се промени от равенството на Барселона срещу Севиля. Ще изиграем третият си мач след пандемията и утре ще е 11-ият финал, който имаме“, допълни още той.

„Аз съм такъв човек, не се оплаквам. Възползвам се от всичко, което ми дава живота. Имам късмета да правя това, което харесвам и не всеки може да се похвали със същото.Аз съм това, което съм. Мога да се оплача като много други хора, но не и като треньор. В живота си съм много позитивен. Трябва да давам всичко от себе си“, допълни още французинът.

Той отказа да коментира думите на Жерар Пике след равенството на Барселона срещу Севиля.

„Може да се говори много. Интересува ме утрешния мач. Имам своето мнение, но няма да коментирам нищо от казаното от Пике. Може да се случи и обратното“, каза Зидан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА