Last news in Fakti

20 Юни, 2020 12:50 2 540 2

Жерард Пике хвърли кърпата: Не виждам как Барса може да стане шампион

  • жерард пике-
  • барселона-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • ла лига

Гледайки предстоящите мачове, ми е трудно да си представя как Реал Мадрид ще загуби точки

Жерард Пике хвърли кърпата: Не виждам как Барса може да стане шампион - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Барселона Жерард Пике не е оптимистично настроен относно шансовете на каталунците да спечелят титлата. Вчера тимът на Кике Сетиен направи 0:0 при гостуването на Севиля. Барса има преднина от 3 точки пред Реал Мадрид, но ако "белите" спечелят гостуването си на Реал Сосиедад утре ще излязат на първо място, тъй като имат по-добри показатели в мачовете между двата отбора.

"Гледайки мачовете досега, ще бъде много трудно за нас да спечелим титлата. Равенството ни поставя в позиция, в която вече нещата не зависят от нас, а гледайки предстоящите мачове, ми е трудно да си представя как Реал Мадрид ще загуби точки", коментира Пике след мача.

Наставникът Кике Сетиен не се съгласи с мнението на играча си: "Мисля, че думите на Пике идват от раздразнение. Сигурен съм, че утре ще мисли различно и съм сигурен, че Реал Мадрид няма да спечели всичките си мачове. Вече не всичко зависи от нас, но трябва да сме оптимисти".


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 00000014

    10 2 Отговор
    Да чука кака си Шакира и да не мърка много..
  • 2 зидан

    5 5 Отговор
    Реал мадрид са класи над БорЦелона през тая годита и в прекия двубой ги ушамариха едно хубаво.