Last news in Fakti

21 Юни, 2020 09:18 1 258 0

Роберто Манчини: Балотели е забележителен, дано спре да пилее таланта си

  • марио балотели-
  • футбол-
  • роберто манчини-
  • италия

Загрижен съм за него независимо от постъпките му

Роберто Манчини: Балотели е забележителен, дано спре да пилее таланта си - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на Италия Роберто Манчини сподели опасенията си, че нападателят Марио Балотели пропилява кариерата си.

Бившият футболист на Манчестър Сити си тръгна от Бреша със скандал и в момента е без отбор. Манчини се надяваше, че с игрите си в италианския тим, Балотели може да си спечели отново място в националния отбор на „скуадра адзура”, но надеждите на специалиста тотално рухнаха.

"Загрижен съм за него независимо от постъпките му. Беше още дете, когато му станах треньор. Той винаги е бил различен. Надявам се да направи нещо и да се промени. Вече е на 30 години и се намира в най-добрата си футболна възраст. Дано един ден се събуди и спре да пилее таланта си. Марио е забележителен, той е толкова добър и вежлив, има огромен потенциал, но го разпилява", казва Манчини.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА