Last news in Fakti

21 Юни, 2020 11:36 2 465 0

Звезди на ПСЖ отказват да удължат договорите си

  • единсон кавани-
  • тома мюние-
  • псж-
  • футбол

Единсон Кавани и Тома Мюние си тръгват от Париж в края на юни?

Звезди на ПСЖ отказват да удължат договорите си - 1
Снимка: БГНЕС

Френският гранд ПСЖ е изправен пред угрозата да остане без две от звездите си за така важните двубои от Шампионска лига.

Първенството във Франция бе прекратено и парижани бяха обявени за шампиони, но срещите от най-престижния клубен европейски турнир остават и отборът трябва да се готви за предстоящия си сблъсък от четвърфиналната фаза. 
 
Според RMC Sport Единсон Кавани и Тома Мюние са съобщили на ръководството, че нямат намерение да удължават договорите си с още 2 месеца, което означава, че си тръгват от Париж в края на юни. 

Наскоро самият спортен директор на клуба - Леонардо, призна, че Кавани и Тиаго Силва със сигурност ще се разделят с ПСЖ това лято, но всички очакваха уругваецът да удължи договора си, за да помогне на отбора в Шампионска лига. Това обаче по всяка вероятност няма да се случи. 

Контузиите попречиха на Кавани да запише повече от 14 срещи за ПСЖ през настоящия сезон, а привличането за постоянно на Мауро Икарди само усложни допълнително ситуацията за уругвайския нападател. 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА