21 Юни, 2020 14:12 1 145 1

Неймар е тренирал по-усърдно през пандемията

  • неймар-
  • псж-
  • коронавирус-
  • пандемия-
  • футбол

Може би повече от нормалното, но за мен това беше начин да компенсирам липсата на мачове

Неймар е тренирал по-усърдно през пандемията - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар разкри, че по време на социалната изолация е тренирал по-усърдно от обикновеното, като също така изрази оптимизъм за бъдещето след пандемията от коронавирус.

“Прекарах изолацията в Бразилия и се възползвах от възможността да тренирам, както никога досега! Работих с моя личен треньор Рикардо Роса. Може би повече от нормалното, но за мен това беше начин да компенсирам липсата на мачове. Да, много съм позитивен. Тази пандемия е много труден период, но съм уверен за бъдещето, както за човечеството, така и в личен план. Убеден съм, че всичко ще се върне към нормалното през следващите седмици и че всичко това ще бъде просто лош спомен. От своя страна, аз правя всичко възможно да остана във форма и да спечеля Шампионската лига през тази година”, заяви Неймар пред Gala.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 брррръснаррр

    0 0 Отговор
    Звездата на" Пари Сен Жермен"- Неймар Джуниър разкри,че....