Last news in Fakti

21 Юни, 2020 15:21 1 653 1

Жерар Пике може да бъде наказан за думите, че Реал трудно ще загуби точки

  • жерар пике-
  • барселона-
  • реал мадрид

Ще бъде трудно да спечелим титлата

Жерар Пике може да бъде наказан за думите, че Реал трудно ще загуби точки - 1
Снимка: БГНЕС

Жерар Пике може да бъде наказан за думите, които каза след нулевото равенство със Севиля на стадион "Рамон Санчес Писхуан".

"Ще бъде трудно да спечелим титлата. Ще направим всичко възможно, но ще загубим още точки предвид мачовете, които ни предстоят...Реал Мадрид трудно ще загуби някъде точки", каза точно защитникът на Барселона.

Думите му могат да имат последствия, ако се тълкуват като атака срещу честността на съдийската институция и липсата на безпристрастност. За да се случи това трябва да има жалба до комисията, която може да бъде сезирана от съдийската бригада, от делегата или от съдийската комисия.

Ако подобна процедура срещу каталунеца бъде образувана, то тя може да продължи близо месец и евентуално негово наказание да влезе в сила за следващия сезон.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оптимист

    3 3 Отговор
    Крайно време е този Каталунски националист да се пенсионира, да се прибира в къщи и да завива леля си да не настигне, от него кой знае файда няма вече в Барса