21 Юни, 2020 18:39 2 385 12

Лудогорец с девета поредна титла на България! (ВИДЕО)

  • лудогорец-
  • футбол-
  • берое

С успеха си с 2:1 Лудогорец е недостижим на върха в класирането преди изиграването на оставащите четири кръга

Лудогорец с девета поредна титла на България! (ВИДЕО) - 1

Лудогорец победи Берое в решителен мач от плейофната фаза на шампионата и защитили успешно титлата си. Отборът направи последната крачка към деветото си поредно отличие на "Хювефарма Арена" още в първия си мач от този етап на първенството.

С успеха си с 2:1 Лудогорец е недостижим на върха в класирането преди изиграването на оставащите четири кръга.

Треньорът Павел Върба бе наясно с големия залог на днешната среща, както и на оставащите мачове от плейофите и заложи на най-доброто, с което разполага.

Футболистите му допуснаха първи гол, след като Фал бе точен за Берое, но с попадения на Оливейра и Чибота стигнаха до драматичен обрат и зарадваха многобройните си фенове с титлата на страната. За "орлите" мачовете от плейофите са генерална репетиция за европейските клубни турнири.

Статистиката от мачовете между двата тима в Разград е в полза на "орлите", които са постигнали 10 победи от 14 срещи, като само веднъж са допуснали загуба, а головата разлика е 32:7.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дельо Хайдутин

    9 4 Отговор
    Хей чуй ага,враг на таз страна.
  • 2 3.14К

    11 8 Отговор
    Само през този шампионат имат 10 точки подарък. Жалко за футбола!

    Коментиран от #9

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Българин

    12 5 Отговор
    Докато Домус ага и Дебелан, начело и с Бай Ганя са на власт, може и двайсет поредни да им подарят!!!
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 4 Отговор
    футбол имаше някога сега е просто бизнес фенове също имахменякога сега не
  • 6 Будалата

    10 3 Отговор
    Да направят сборен отбор от ЛЕВСКИ И ЦСКА пак ще паднат от лудата гора. Гела и Боко докато са на власт шампиона ще е един.
  • 7 Порно

    3 6 Отговор
    Догодина рекордна 10 титла. Да има после мучене и грухтене.
  • 8 3.14К

    6 2 Отговор
    Тия нямаха толкова публика на шампионския мач, колкото подкрепящи ги тук във форума. Инструкциите работят засега.

    Коментиран от #10, #12

  • 9 Браво Лудогогрец

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "3.14К":

    Хахахахахахахахахахахахахаххахаха, само в миналите 2 мача им отмениха 2 чисти гола и им дадоха няколоо несъществуващи засади на Лудогорец. Ако им подаряваха точки нямаше да играят равностойно с европейските грандове и да постигат такива успехи като изкизат от групите на ШЛ. А вие чорбари евроидиоти защо 9 години нямате нито една победа над Лудогорец за шампионат,а само няколко подарени за купата?
  • 10 Браво Лудогогрец

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "3.14К":

    За град с 30 000 души население имат средно по 2000 човека на мач посещаемост,а Цска при град с население около 2 млн. човека имат средно посещение на мач 2900 човека.
  • 11 гларус

    1 3 Отговор
    Лудогорец са пример как се гради отбор.Колкото и да се мъчат ментета с тирета в специално създаденото за тях първенство и други пишман грандове скоро не могат да са им на нивото.Лъч надежда има в Левски с идването на Наско Сираков да тръгнат както се работи в Лудогорец.Професионална селекция .Полузастреляният нека гледа как се прави .
  • 12 гларус

    1 5 Отговор

    До коментар #8 от "3.14К":

    Имат публика в цяла България.Нямат нужда от припознавачи.Класиране за публика няма.Лудогорец 9 години по ред са гордоста на родният футбол