Last news in Fakti

22 Юни, 2020 12:41 1 550 0

Нови мерки по стадионите в България заради COVID-19

  • фенове-
  • футбол-
  • стадиони-
  • коронавирус

Ето до колко фенове ще има в сектор

Нови мерки по стадионите в България заради COVID-19 - 1

Във връзка с разпространението на коронавируса у нас на масови мероприятия ще се носят маски, ще се носят и на затворени пространства. Задължително остава носенето на маски в обществения транспорт, лечебни заведения и аптеки. Това заяви министър Кирил Ананиев на пресконференция на здравния министър Кирил Ананиев, представители на Националния оперативен щаб и директори на лечебни заведения във връзка с разпространението на COVID-19.

При провеждане на футболни мачове се позволява до 1000 души на сектор и да се спазва физическата дистанция от метър и половина. При останалите спортни състезание пълняемостта да остане до 50%.

До края на седмицата ще се реши дали ще продължи извънредната епидемична ситуация в страната.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА