Last news in Fakti

22 Юни, 2020 12:25 2 889 7

Още трима, освен Григор Димитров, са заразени с коронавирус

  • кристиан гро-
  • григор димитров-
  • тенис-
  • задар-
  • турнир-
  • коронавирус

Новината съобщи началникът на Центъра за гражданска защита в окръг Задар Шиме Вицкович

Още трима, освен Григор Димитров, са заразени с коронавирус - 1

Още трима, освен Григор Димитров, се оказаха заразени с коронавирус след демонстративния турнир в Задар, част от веригата “Адрия Тур” на Новак Джокович. Това са треньорът на българина - Кристиан Гро, кондиционният треньор на световния №1 - Марко Паники, и хърватският тенисист Борна Чорич. Новината съобщи началникът на Центъра за гражданска защита в окръг Задар Шиме Вицкович.

Чорич и Паники не усещат никакви симптоми и с Гро ще останат в Задар в самоизолация. Те ще се подложат на нови тестове след пет дни.

От 22 тествани снощи, които са били в пряк контакт с Григор Димитров, 19 са с отрицателни проби. Другите от щаба на Джокович - Милян Аманович, Горан Иванишевич и Джордже и Горан Джокович засега за здрави. Самият Ноле отказа да се подложи на тест, тъй като се чувствал добре.

Припомняме, че финалът на турнира в Задар между Новак Джокович и руснака Андрей Рубльов бе отменен след новината за заразяването на Григор Димитров.

В събота Димитров игра с хърватина Борна Чорич, преди да се откаже от участие.

Общо 1023 души, свързани в турнира, са били тествани.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 спрете се бе

    4 1 Отговор
    Чудно, сред хилядна публика сега кой ще ви търси заразените? Хората ги третирате навсякъде, тия дето играят мачове през толкова наоод, защо не ги тествате задължително дали не са болни? И нашите се канят мачове пред публика да правят, ЦСКА вече са под карантина... Оттам тръгнаха най-големите проблеми на Италия. Сърбите да се приготвят
  • 2 кратун де ла Банкя

    2 1 Отговор
    Ананиев! Видя ли как действат хората бе?! Я по - живо, че пак изоставаме! Каква е тази слободия?!
  • 3 Антони

    1 0 Отговор
    Искам да питам Димитров какво стана с останете си вкъщи?
  • 4 Българин

    2 4 Отговор
    Самият Ноле отказа да се подложи на тест, тъй като се чувствал добре. Евала! Браво Ноле. Само женските полови органи се тестват. Ти ще я изкараш на крак

    Коментиран от #5, #6

  • 5 по Алеко Константинов

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    да гордо си носиш името българин, което чрез теб става синоним на бай ганьо, сексист, непукист и комплексар. Те такива са и сърбите . В еволюцията такива не се справят, защото жените им, ако имат мозък ги изоставят, а те нямат кураж за никаква съществена промяна в живота си, обаче в кръчмата се тупат по гърдите.
  • 6 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Евала Ноле, като заразиш и родителите си, ще ти дойде акъла в главата
  • 7 К.К.

    0 0 Отговор
    От гостуването в Хасково има ли тествани.