Last news in Fakti

22 Юни, 2020 16:35 1 485 0

Сетиен: Всички видяха какво се случи на Сан Себастиан

  • сетиен-
  • барселона-
  • реал мадрид-
  • реал сосиедад-
  • var-
  • съдийство-
  • титла

“Има неща, които не можем да контролираме и не зависят от нас", заяви наставникът на Барселона

Сетиен: Всички видяха какво се случи на Сан Себастиан - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Барселона Кике Сетиен очаквано беше разпитан за снощния мач между Реал Сосиедад и Реал Мадрид, белязан от употребата на VAR Попадение на Аднан Янузай беше отменено заради позиционна засада, а малко по-късно при гола на Карим Бензема останаха съмнения за игра с ръка. “VAR е пособие, което имаме, и то определено може да направи нещата по-добри. Трябва да се използва, защото ни дава по-ясна представа за реалността. Защо VAR се използва в едни мачове, а в други не? Това е проблемът и затова някой може да си помисли, че не се използва добре”, сподели наставникът на пресконференция днес.

Запитан за съдийството в мача в Сан Себастиан, специалистът довери: “Ще се съсредоточа единствено върху нашето представяне. Истина е, че имаме проблеми и трябва да подобряваме неща. Аз обаче съм много доволен как се справяме. Спечелихме два мача и завършихме наравно в един от тях. Вкарахме 6 гола и не допуснахме нито един. На стадиона на третия в класирането направихме добре много неща. Истина е, че ми се иска да бъдем малко по-ефективни, но така е във футбола”.

“Има неща, които не можем да контролираме и не зависят от нас. Ние можем да се опитваме да печелим нашите мачове. Всички видяха какво се случи в Сан Себастиан”, заяви треньорът. “Истина е, че сега сме втори заради показателите, но продължаваме да имаме същия брой точки като Реал Мадрид. Те също нямат право на грешка. Виждали сме много първенства, които се решават в последния мач. Ще се борим до финала”, каза той.

На въпрос относно контузията на Френки де Йонг Сетиен отговори: “Очакваме да не е толкова тежка, че да не се появи до края на кампанията. Има малка травма в областта прасеца. Със сигурност ще може да изиграе някой мач или няколко”. Каталунците приемат Атлетик Билбао утре от 23:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА