Last news in Fakti

23 Юни, 2020 22:11 2 106 1

Спартак Варна загуби футболист за месеци

  • спартак варна-
  • футбол-
  • созопол-
  • контрола-
  • любен любенов

"Соколите" игрят контрола със Созопол утре от 18,30 часа

Спартак Варна загуби футболист за месеци - 1

Дошлият в Спартак Любен Любенов няма да играе футбол няколко месеца. Днес той е бил на преглед при специалист, след който е станало ясно, че има скъсана вътрешна връзка на лявото коляно. Утре централният защитник ще премине и ядрено-магнитен резонанс.Любенов получи травмата по време на спаринга с юношите старша възраст на Лудогорец.

Разбра се още, че Спартак ще гостува с осакатен състав на Созопол за контролния мач утре от 18,30 часа. Освен Любенов аут са заради травми са също Стефан Иванов, Мирослав Георгиев, Генади Луго и Николай Иванов.

Очаква се в игра да се появи бившият играч на ПСЖ и Съндърланд Жеан Мвото, който днес тренира за първи път със спартаклии. В разширения състав ще бъдат включени и няколко юноши, като от някои от тях ще се появят на терена.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен на Спартак

    1 0 Отговор
    Това няма да спре устрема на отбора