Last news in Fakti

24 Юни, 2020 18:04 1 594 2

Футболист на Тотнъм казал на Моуриньо, че никога повече не иска да играе за него

  • тотнъм-
  • танги ндомбеле-
  • футбол-
  • жозе моуриньо

Ндомбеле отново бе оставен на пейката при снощната победа с 2:0 срещу Уест Хем

Полузащитникът на Тотнъм Танги Ндомбеле изглежда готов да напусне клуба това лято, след като французинът е казал на мениджъра Жозе Моуриньо, че никога повече не иска да играе под негово ръководство. Французинът се присъедини към "шпорите" от Лион за рекордна сума за клуба в размер на 55 милиона британски лири миналото лято, но не успя да се справи с големите очаквания към себе си в северен Лондон.

Ндомбеле отново бе оставен на пейката при снощната победа с 2:0 срещу Уест Хем. Заради това „TF1“ твърди, че полузащитникът е казал на Моуриньо тази седмица, че не иска да играе отново за него.

Смята се, че основната причина е голямото неразбирателство за позицията, на която иска да играе полузащитника, както тактическите указания на португалеца . Твърди се, че Ндомбеле има подкрепата на своите съотборници, като много от тях са впечатлени от представянията на французина в тренировките. Но е ясно, че Моуриньо иска да види повече много повече от това и е готов да спечели пари от него това лято.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    6 0 Отговор
    Щом моу не харесва някого значи ще направи всичко възможно да го изпрати в друг отбор.може би жозе очаква от него перфектна игра за трансферните 55 млн.които клубът е платил за него.
  • 2 Мечо

    1 0 Отговор
    Добре че Юнайтед се отьрваха от този свьршил треньор Платиха му 20 милиона и го изритаха Скандалджия диктатор и прави навсякьде проблеми Сега Реал играят с настроение така е и Челси и Юнайтед С Жозе отборите имат напредьк един сезон и после в батака Добьр тактик слаб психолог