Last news in Fakti

24 Юни, 2020 20:59 1 041 2

Нови тестове за COVID-19 в ЦСКА

  • цска-
  • коронавирус-
  • футбол-
  • тестове

Сред играчите, треньорското ръководство и персонала на "Българска армия" няма заразени

Нови тестове за COVID-19 в ЦСКА - 1

Всички футболисти на ЦСКА са преминали задължителните бързи тестове за COVID-19, които се правят преди всеки мач. Сред играчите, треньорското ръководство и персонала на "Българска армия" няма заразени, информираха колегите от Dsport.bg.

Така за разлика от предните две срещи, когато Милош Крушчич не можеше да разчита на Стефано Белтраме заради здравословно неразположение, сега специалистът има в наличност всички футболисти за предстоящия важен мач срещу Ботев (Пловдив). Полуфиналът-реванш е от 20:30 часа на "Армията". Първият двубой в Пловдив завърши 0:0.

От редиците на ЦСКА ще липсва само нападателят Томи Юрич, който е заразен с COVID-19. Неговото състояние се подобрява, съобщи на вчерашната си пресконференция Крушчич.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 малъо халозаров

    0 2 Отговор
    всички ловешки комунистически уруди да им наложат карантина да не излагат българия в европа
  • 2 Мимч

    1 1 Отговор
    Смятам ,че те не само трябва да ги тестват за корона, но явно са и много назобани и трябва за дрога да ги тестват,за това си личи отявлено и коментари от вида ,че това са армейци и лъжа.Кой от тях е армеец,тия журналя,поне те трябва да знаят и да не говорят глупости..