Last news in Fakti

24 Юни, 2020 21:59 1 657 0

Ман Юнайтед разпиля Шефилд Юнайтед (ВИДЕО)

  • манчестър юнайтед-
  • шефилд юнайтед-
  • футбол-
  • висша лига

Това бе сблъсък между два от претендентите за участие в евротурнирите през следващия сезон

Ман Юнайтед разпиля Шефилд Юнайтед (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед записа класическа победа с 3:0 срещу Шефилд Юнайтед на “Олд Трафорд” в двубой от 31-ия кръг на Премиър лийг. Попаденията отбеляза Антони Марсиал (7', 44', 74'). Това бе сблъсък между два от претендентите за участие в евротурнирите през следващия сезон, като първият мач помежду им през сезона завърши със зрелищно равенство 3:3.

Ман Юнайтед разпиля Шефилд Юнайтед (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Гостите пък са подредени в 3-5-2, като двамата им нападатели са Дейвид Макголдрик и Лис Мусе. Отсъства обаче титулярният им страж Дийн Хендерсън, тъй като той е собственост на клуба от Манчестър. Така неговото място на вратата е заето от Саймън Мур.

Още при първата си възможност за гол, "червените дяволи" стигнаха до такъв. Това стана в 7-ата минута, когато в близост до вратата Марсиал засече силен пас на Маркъс Рашфорд. В 13-ата домакините осъществиха чудесна атака, но под натиска на Джак Робинсън Рашфорд не успя да нанесе точен удар, с който да удвои преднината на своя тим.

Ман Юнайтед разпиля Шефилд Юнайтед (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В 18-ата Бруно Фернандеш стреля от пряк свободен удар, но Мур го изби в корнер. Две минути по-късно Рашфорд отново не отправи добър шут и така противниковият страж улови топката. Секунди след това Хари Магуайър се разписа с глава след корнер, но голът му не беше признат заради негов фаул в атака.

Последваха минути на натиск от страна на "остриетата", като в 30-ата изстрел на Джон Лундстрам прелетя над вратата. Точно преди почивката, в 44-ата минута, Марсиал наказа гостите за втори път в мача след асистенция на Уан Бисака.

В 48-ата минута Крис Башам центрира към резервата Оливър Макбърни, но Уан Бисака изби топката след неговия удар с глава. Последваха силни минути за домакините, като в 57-ата шут на Грийнууд рикошира в противников играч и мина на сантиметри от страничната греда. В 71-ата младият нападател отново пробва да се разпише, но ударът му се оказа много неточен. В 74-ата Марсиал направи двойно подаване с Рашфорд и прехвърли елегантно Мур за третия си гол в мача. В 80-ата Солскяер предприе много любопитен ход, като извърши всичките си пет смени наведнъж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА