Last news in Fakti

24 Юни, 2020 22:19 1 308 1

Силно второ полувреме донесе на Евертън успех срещу Норич (ВИДЕО)

  • евертън-
  • футбол-
  • норич

Майкъл Кийн реализира единственото попадение в 55-ата минута

Силно второ полувреме донесе на Евертън успех срещу Норич (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Силно второ полувреме и един гол донесоха успеха на Евертън с 1:0 като гост на Норич в мач от 31-вия кръг на Висшата лига на Англия. Майкъл Кийн реализира единственото попадение в 55-ата минута, с което отборът на Карло Анчелоти постигна първа победа от пет шампионатни срещи насам.

Благодарение на трите точки “карамелите” задминаха Арсенал и Бърнли и вече са десети в класирането. В същото време Норич направи нова крачка към Чемпиъншип, тъй като това беше загуба №20 за отбора. Тимът е последен - на 6 точки от първия отбор над чертата.

Силно второ полувреме донесе на Евертън успех срещу Норич (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Първата част беше скучна, но домакините бяха по-близо до гола, но неточни бяха Онел Ернандес и Лукас Руп.

След почивката Евертън вдигна темпото и започна сериозно да притеснява защитата в жълто. Тя беше преодоляна в 55-ата, когато Люка Дин центрира от корнер и Кийн спокойно реализира с глава.

Силно второ полувреме донесе на Евертън успех срещу Норич (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

По-късно Доминик Калвърт-Люин пропусна да удвои след пас на Алекс Иуоби.

В 78-ата обаче отборът от Ливърпул за малко да допусне изравняване, но отлична намеса на вратаря Джордан Пикфорд спаси преднината.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Nsno

    0 0 Отговор
    Честита победа! Ама що тоя ужасен екип...