Last news in Fakti

25 Юни, 2020 08:56 2 168 1

Разногласия между шефове и фенове на Локо Пд за "Лаута"

  • лаута-
  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • стадион-
  • пламен райчев

Очаквам процедурата да стартира след около 2 седмици

Разногласия между шефове и фенове на Локо Пд за "Лаута" - 1
Снимка: БГНЕС

Държавата отпусна пари за ремонтни дейности на стадион "Локомотив", но "черно-белите" все още не може да се възползват от това. Причината е, че шефовете на тима и феновете гледат в различни посоки, разкри зам.-кметът - Пламен Райчев. 

"Очаквам идейната концепция. За съжаление, колегите от ръководството на Локомотив и от фенската маса на клуба се бавят. Там процедурата ще бъде обявена на инженеринг." 

"По принцип, тя е по-лека, но все още нямаме идейната концепция. Направили сме няколко срещи и с ръководството на клуба и с фенската маса. Имат някакви разногласия, за които ние нямаме информация. Очаквам процедурата да стартира след около 2 седмици", допълни Райчев. 


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гларус

    2 4 Отговор
    Какви фенове ???Който плаща той поръчва какво да му свирят