Last news in Fakti

25 Юни, 2020 10:26 2 316 7

Христо Крушарски: Лудогорец може да си позволи Роналдо и Меси, срещу тях не се скача

  • христо крушарски-
  • футбол-
  • лудогорец

Титла се печели с пари, а ние не разполагаме с такъв бюджет

 Христо Крушарски: Лудогорец може да си позволи Роналдо и Меси, срещу тях не се скача - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори пред "Труд", след като тимът му се класира на втори пореден финал за Купата на България.

"Не трябва много да се хвалим, защото на нашите момчета бързо им никнат крила и започват да летят - обясни Крушарски, цитиран от вестника. - И все пак това е добро постижение - втори пореден финал. Мога спокойно да кажа, че за тези 5 години успях да постигна нещо. Взел съм мерки играчите да не летят. Треньорът също не им пуска аванта. След мача им разреши купон за един час, но сутринта ги събра на тренировка в 7 часа. Горчивината, ако не спечелим, ще е голяма, но аз мисля, че втори тото шанс ще е щастлив за нас. Сега заслужаваме повече трофея. Миналата година някои казваха, че сме имали късмет, но сега ще е извоювано. Радостното е, че всички са здрави. Виждате как окапват в Германия, но явно нашите са по-подготвени.

Титлата е твърде далече от нас. Преди 3-4 години при мен дойде един сърбин с програма, ако искаме да гоним първото място. Титла се печели с пари, а ние не разполагаме с такъв бюджет. Другите трябва да намалят сериозно финансовите си възможности, за да се мерим с тях. Лудогорец може да си позволи Роналдо и Меси, срещу тях не се скача", каза Крушарски.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 55555

    10 10 Отговор
    Тоя наркоман пак се откопчава и сънува розови сънища
  • 2 Канчето

    10 12 Отговор
    Разкарайте тая снимка на пиянде и спрете да ни занимавате с глупости, на никой не му пука за некъф другар-биснесмен и футбола изобщо .... Хората нема какво да ядат, вие с глупости ги занимавате!
  • 3 Хиндо

    9 2 Отговор
    Първоначално имах известни резерви към Крушарски, но неговите особености не пречат човека да се похвали с успехите на отбора си. Много добре на фона на околната посредственост. Желая успех, независимо че и срещу моя отбор.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    СУПЕР ПРОГНОЗА /НО МОЯ/: " ЦСКА -ВТОРИ , ЛОКО С КУПАТА!!!!!"
  • 6 Хубавото на собственика е

    1 0 Отговор
    че застава категорично зад авторитета на треньора, не се бъзика с авторите му пред играчите. Без дисциплина за всички, нищо не може да се постигне.

    Коментиран от #7

  • 7 Хубавото

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Хубавото на собственика е":

    да се чете авторитета!