Last news in Fakti

25 Юни, 2020 14:11 1 460 4

Димитър Бербатов засипа с похвали тима на Лудогорец

  • димитър бербатов-
  • футбол-
  • лудогорец

Отборът записа и някои страхотни резултати в Шампионската лига, така че заслужават всичко, което са постигнали

Димитър Бербатов засипа с похвали тима на Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на българския национален тим Димитър Бербатов засипа с похвали тима на Лудогорец, който триумфира с девета поредна титла у нас. Бившият ас на Манчестър Юнайтед бе потърсен за интервю от румънските медии, в което говори за представянето на румънските футболисти в редиците на „орлите”, както и като цяло за развитието на клуба.

„Лудогорец спечели девет поредни титли в България и всяка една от тях е съвсем заслужена заради начина, по който е организиран клуба и начина на игра. Отборът записа и някои страхотни резултати в Шампионската лига, така че заслужават всичко, което са постигнали. Клубът има много добро скаутско звено, което позволява да бъдат привличани добри футболисти от чужбина. Някои след това напускат, което генерира допълнителни приходи”, коментира Бербатов.

Относно румънците в отбора, Бербатов споделя: “Моци, Григоре и Кешеру са добри играчи за Лудогорец. Кешеру бележи много в България и това е невероятно. Моци пък е един от най-добрите защитници в отбора от години. Според мен в България те се чувстват като у дома си. Оказаха се добри трансфери за клуба и допринесоха за мачовете в Шампионска лига и при спечелването на толкова много титли. Понякога играчите намират правилното място, където се чувстват добре и остават там за десет години например. Знаеш, че това място е добро за теб и не желаеш да напуска. В случая с Кешеру, когато бележиш толкова много и играеш редовно в Шампионска лига седмица след седмица, защо да искаш да ходиш някъде другаде?”


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    6 5 Отговор
    Ех тоя неудачник, не можа да вкара на Лефски и да станем шампиони. Не можа да вкара срещу Реал Мадрид на финала в ШЛ на два пъти от чисти позиции. Не го вкараха дори в резервите на Ман ЮН за ШЛ финала. Абдикира от националния и не можа да вкара гол на по-силен отбор от Беларус. И ще ми пеят ония джендари "Булгари, Булгари".

    Коментиран от #2

  • 2 Алфа ибрик

    4 7 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    Гонзо е по-добър от него ...
  • 3 Хфх

    2 3 Отговор
    Тц тц. И тоя ше се продаде на Домуса за некой милион...Ако иска да е в БФСто ше му трябва Агата
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.