Last news in Fakti

27 Юни, 2020 19:27 2 750 1

Букарев с шокиращо признание: Искаха да легнем на Царско село

  • ефбет лига-
  • царско село-
  • витоша бистрица-
  • 1:0-
  • асен букарев

''Ще играем феърплей'', категоричен бе наставникът на Витоша Бистрица

Букарев с шокиращо признание: Искаха да легнем на Царско село - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Витоша Бистрица - Асен Букарев, сподели първите си впечатления след поражението с 0:1 от Царско село в мач от група "А" на втората осмица в efbet Лига. Той разкри, че от няколко места са го търсили, за да може отборът му да загуби умишлено мача.

"Не останах доволен. Това е играта на Бистрица в последно време. В един равностоен мач загубихме", започна той.

"Много проблеми имаше. Затова единият е с 6 точки, последен и закономерно отива във Втора лига. Всеки път повтарям, че като не отбележиш, ще загубиш. Четвърти пореден мач не отбелязваме гол. Нямам забележки към желанието на играчите. Това е качеството в момента. Това е продукцията в момента и тя не е достатъчна. Най-нормалното нещо е защитата да се пропука. Всички правят грешки, но ние не се възползваме", продължи Букарев.

"Не мога да съм доволен след като колкото и добре да играеш в защита, като ти вкарат, губиш мача. Няма как да съм доволен. Бесен съм", откровен бе специалистът.

"Вчера не тренирахме, докато Царско село са тренирали. До последно футболистите не бяха на стадиона. Поредната паника. Не знам кой иска да я създава", заяви наставникът.

"Играем феърплей. От много места ни търсеха да легнем. Ще играем феърплей. Приятелски обаждания. От симпатии. Чисто по съседски", разкри треньорът на Витоша.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 888

    5 1 Отговор
    ми като казваш А , кажи и Б, В...кви са тия увъртаници..има си всякакви служби, комисиии към полицията, футболния съюз и към койй ли не... ми те имат 6 точки за 30 мача, ама...Много сме добри, но всички ни пречат и затова ще изпаднем! ай стига селски номера! то пък и Царско СЕЛО...не че е град...::)