Last news in Fakti

29 Юни, 2020 14:20 1 707 2

Юрген Клоп каза каква е тайната на успеха на Ливърпул

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • футбол

Би било грешка да се съсредоточим върху това с колко точки водим, защото не мога да се сетя за много мачове, в които не сме били принудени да се борим за всеки сантиметър

Юрген Клоп каза каква е тайната на успеха на Ливърпул - 1
Снимка: Twitter

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп посочи един от от основните фактори за успеха на отбора през този сезон. Преди няколко дни мърсисайдци спечелиха титлата, която всички на "Анфийлд" чакаха в продължение на 30 години, като го направиха седем кръга преди края на сезона. Според германеца в нито един момент той и играчите не са мислили за точките и преднината пред конкурентите, а са били фокусирани и максимално мобилизирани да изстискат и последните си сили, но да спечелят дадения мач. Клоп написа писмо, адресирано до "Ливърпул Екоу", в което се опита да обясни на хората колко горд е със своите играчи.

"Би било грешка да се съсредоточим върху това с колко точки водим, защото не мога да се сетя за много мачове, в които не сме били принудени да се борим за всеки сантиметър. В някои от тях трябваше да извадим максимално всичко от себе си, за да намерим начин да стигнем до победата. Колко пъти съм влизал в съблекалнята след мач, за да изразя радостта и изумлението си от това, което съм видял току-що, и виждах, че момчетата не могат да стоят на краката си, защото бяха дали толкова много на терена.

Това е много трудно първенство и ние го спечелихме по изключително труден начин, независимо какво казва класирането.

Всички признания, които играчите получиха, са напълно заслужени. Като техен мениджър, аз не бих могъл да бъда по-горд. Всички се съсредоточават върху техните качества и отдаденост, но едно нещо, което е пренебрегвано, е че като група те разбират какво точно означава да представляваш този град и да носиш неговото име.

Това е горивото, което винаги е там и ни дава сила за всяка една стъпка", пише Клоп.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мой

    6 0 Отговор
    Клоп е велик!
  • 2 ico

    2 0 Отговор
    Юрген дано договора ти в Ливърпул бъде още удължен!!! Трудно ще намерим друг с такава аура и професионализъм. Ти си символ на непрекъснато развитие и доказване. ЖЕЛАЯ ТИ НОВИ УСПЕХИ В КЛУБА!!!