Last news in Fakti

19 Август, 2020 17:56 2 824 1

Интересно разкритие за поведението на Юрген Клоп преди мач

  • юрген клоп-
  • поведение преди мач-
  • глен мъри-
  • брайтън

''Той върви по централната линия и ще спре точно на точката за център. Следва взиране в загрявката на съперника на Ливърпул'', това заяви Глен Мъри от Брайтън

Интересно разкритие за поведението на Юрген Клоп преди мач - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Звездата на Брайтън & Хоув Албиън – Глен Мъри, призна за нещо, което му е направило голямо впечатление у мениджъра на Ливърпул - Юрген Клоп. Нападателят на „чайките” призна как германецът стресира съперниците на мърсисайдци още преди срещата между двата тима да е започнала.

„Не знам дали някой е забелязал какво прави Клоп преди мач. Той върви по централната линия и ще спре точно на точката за център. Следва взиране в загрявката на съперника на Ливърпул. Не прави гримаси, няма учуда – той просто гледа противника. Наистина е изключително. Това те кара да се чувстваш странно, защото той не гледа своя отбор, а наблюдава нас. Всеки си задава въпроса – „Какво гледа?” Той влиза в умовете на опонентите още преди да е започнал мачът”, сподели Глен Мъри.

 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    2 0 Отговор
    Клопо е голеем гипнотизирс ги, затова е толкова обичан и уважаван орт всички, ynwa