Last news in Fakti

30 Юни, 2020 09:19 3 148 3

Наско Сираков започва чистка в администрацията на Левски

  • наско сираков-
  • левски-
  • футбол-
  • администрация

За начало ще бъдат премахнати някои щатове, открити през последната година

Наско Сираков започва чистка в администрацията на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Новият собственик на Левски Наско Сираков започва със съкращенията в клуба. Те ще засегнат най-вече хората от администрацията на "Герена".

За начало ще бъдат премахнати някои щатове, открити през последната година. Според новите шафове те само надуват разходите на клуба. В това число са шефовете на охраната и на автопарка. Първият бе назначен след побоя над служител на клуба. Тогава сериозно бе засилена отбраната на стадиона. Вторият отговаря за двата автобуса и за няколко служебни коли, което изглежда безсмислено на ръководството, предвид тежката финансова ситуация. В най-скоро време се очаква да има и други съкращения, където Сираков прецени, че са раздути щатовете.

Промените вече засегнаха и няколко поста на "Герена". Върнат беше старият администратор на отбора Райко Якимов. От известно време на кормилото на автобуса на първия тим отново е дългогодишният шофьор Дафин. Той бе понижен преди 12 месеца, но сега е върнат на старата си позиция.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен С

    6 0 Отговор
    Като начало да премахне някои зависимости в личен план. /Информация от медиите/. Нищо лично!
  • 2 Дедовия

    14 0 Отговор
    Точно администрацията им е проблема на Левски. Да махнат хора с по1000лв заплати. А ония дърводелци на терена с по 30 - 40000 на месец не раздуват разходите. Наско май ПРАВИ НЕЩА КОЛКОТО ДА СЕ КАЗВА,ЧЕ ПРАВИ НЕЩО и скоро всички ще го разберат.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.