Last news in Fakti

1 Юли, 2020 13:02 1 825 1

Мохамед Салах разкри плановете си

  • мохамед салах-
  • ливърпул-
  • футбол

Преди време нападателят беше спряган за Реал Мадрид, но сега сам обяви, че не мисли за трансфер

Мохамед Салах разкри плановете си - 1
Снимка: БГНЕС

Спечелването на титлата и Шампионската лига в рамките на около година в никакъв случай не кара Мохамед Салах да мисли за напускане на Ливърпул и евентуално доказване в друг клуб. Преди време нападателят беше спряган за Реал Мадрид, но сега сам обяви, че не мисли за трансфер.

“Не мога да опиша усещането от триумфа с титлата след 30-годишно чакане - коментира той пред BeIN Sports. - Много съм щастлив. Наслаждавам се на всичко в Ливърпул, обичам това място и се надявам да остана тук още дълго време. Тук е много по-различно от други места. Всички в отбора се разбираме по перфектен начин. Ако продължим така, можем да постигнем повече. Трудно е да задържим сегашното си ниво, но не е невъзможно.”

Салах е на “Анфийлд” от три сезона насам, като има 92 гола в 145 срещи. Договорът му с Ливърпул е до лятото на 2023 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гневна Катерица

    2 3 Отговор
    Наркоманът Марадона, треньор на Испания!!? Ха ха ха ха Хи хи хи хи!!