1 Юли, 2020 14:27 1 495 1

Пандемията засили топ европейски рефер да свири мач от efbet Лига

  • клеман тюрпен-
  • бфс-
  • коронавирус-
  • футбол-
  • efbet лига

Обмяната на кадри е еднократна и е подкрепена от УЕФА с цел топ арбитрите да бъдат във форма за двубоите от европейските турнири през август

Пандемията засили топ европейски рефер да свири мач от efbet Лига - 1

Във връзка с пандемията от COVID-19 и преустановяването на френското първенство, Българският футболен съюз получи писмо-молба, изразяващо желанието на Френската футболна федерация да изпрати топ съдията Клеман Тюрпен и помощниците му Никола Дано и Сирил Грингор да ръководят среща от българското първенство. Новината съобщи официалният сайт на БФС.

На последното си заседание Изпълнителният комитет на БФС одобри молбата на ФФФ с уточнението, че след отпадане на ограниченията и рестартирането на футболните срещи във Франция, българска съдийска бригада ще получи възможността да ръководи среща на високо ниво в страната. Обмяната на кадри е еднократна и е подкрепена от УЕФА с цел топ арбитрите да бъдат във форма за двубоите от европейските турнири през август.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    1 0 Отговор
    Ще има да разказва на внуците си.