6 Юли, 2020 11:45 1 664 1

Георги Тодоров с промени за мача с Лудогорец в Разград

  • левски-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • георги тодоров

В защитата на "сините" ще се завърне Янис Каргас, който вече изтърпя санкцията си за натрупани жълти картони

Георги Тодоров с промени за мача с Лудогорец в Разград - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Левски - Георги Тодоров, ще прави промени за мача с Лудогорец в Разград. В защитата на "сините" ще се завърне Янис Каргас, който вече изтърпя санкцията си за натрупани жълти картони.

Той ще замени Холмар Ейолфсон. Исландецът има насрочена операция и няма да играе до края на кампанията. Холмар играе с проблеми след подновяването на шампионата.

От лекарския щаб правят всичко възможно да вдигнат Деян Лозев за сблъсъка. Той стартира срещу Славия, но бе заменен още на почивката заради травма.

Все още не е ясно дали на разположение на Георги Тодоров ще бъде Симеон Славчев, който също лекува контузия.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    3 1 Отговор
    Абе и Славчев и Лозев от как дойдоха все контузии лекуват..Какви са тези контузии те не са изиграли 2-3 мача и контузени..А за напускащите забравяте,че си замина и Рейш,за другите ако ги продавате на загуба,ще цъфнем и вържем.Тоя който ги превлече,той да доплаща загубите...