Last news in Fakti

6 Юли, 2020 07:45 2 428 0

Наш футболен отбор е под карантина

  • локомотив горна оряховица-
  • футбол-
  • коронавирус

Преди два дни трима футболисти на тима дадоха положителни проби за коронавирус

Наш футболен отбор е под карантина - 1

Отборът на Локомотив Горна Оряховица е поставен под карантина, съобщиха от клуба. Преди два дни трима футболисти на тима дадоха положителни проби за коронавирус. 

Ето какво написаха в официалния сайт на клуба:
 
"На 03 юли 2020 г. получихме резултатите от проведените тестове за коронавирус на ръководството, треньорския щаб и футболистите на ОФК “Локомотив” (ГО). От извършените 28 теста 25 са отрицателни и 3 положителни на футболисти от представителния отбор. По разпореждане на РЗИ-В. Търново тримата футболисти с положителни тестове са поставени под карантина в домашни условия.
 
На 04 юли 2020 г. всички 25 контактни лица с отрицателни тестове са поставени под карантина от РЗИ-В. Търново.

В тази връзка от ръководството на Община Горна Оряховица и футболния клуб е създадена организация и още същия ден всички контактни лица са поставени под карантина на територията на Община Горна Оряховица. Тя се осъществява на два адреса, които са предоставени на органите на РЗИ-В. Търново и ОД МВР-В. Търново.
 
Подчертаваме, че при провеждане на тренировъчния процес и единствената контролна среща от футболния клуб на територията на стадион “Локомотив” са спазени всички мерки на НОЩ.
Кубът ще продължи да функционира при спазване на всички противоепидемиологични мерки под контрола на РЗИ и служителите на МВР.
 
Уважаеми приятели скъпи фенове,
 
Ние сме “Локомотив” (ГО), един от последните автентични български футболни клубове, заедно с Вас и вашата подкрепа ще преодолеем и това препятствие!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА