Last news in Fakti

6 Юли, 2020 12:02 1 329 1

Лудогорец е близо до привличането на бразилец от Ботафого

  • футбол-
  • алекс сантана-
  • лудогорец

25-годишният халф вече е получил разрешение да преговаря

Лудогорец е близо до привличането на бразилец от Ботафого - 1

Лудогорец е близо до привличането на бразилския дефанзивен халф Алекс Сантана от Ботафого, съобщава местната преса. Офертата на българския футболен шампион е приета от управата на клуба от Рио де Жанейро, като трансферът ще стане факт, след като Сантана се разбере за личните си условия.

25-годишният халф вече е получил разрешение да преговаря с Лудогорец и се очаква в близките дни сделката да бъде финализирана. Сантана беше оставен извън групата на вчерашния полуфинал за Купата на Рио срещу Флуминензе.

Той има 6 гола и 1 асистенция в 30 мача за Ботафого, в който премина със свободен трансфер от Интернасионал през януари 2019 година. Полузащитникът също така е бил част от Крисиума, Гуарани и Парана, като досега не е играл извън Бразилия.

Както е известно, Ботафого има интерес към защитника на Лудогорец Рафаел Форстър, но според местните медии двата евентуални трансфера не са свързани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    АКО НЕ БЯХ АТЕИСТ - ЩЯХ ДА СЕ МОЛЯ --- БЪЛГАРСКИЯ- ФК СЛАВИЯ ДА РАЗМАЗВА -НЕБЪЛГАРСКИЯ МАЙМУНСКИ ЛУДОГОРЕЦ -НА " БРАТЯ ГРАБИКОВИ" - ЗАЛИЗАНО /ПОДЛИЗАНИ !?!?!?