Last news in Fakti

7 Юли, 2020 10:27 2 088 6

Феновете предложили на Сираков човек за поста финансов директор на Левски

  • левски-
  • наско сираков-
  • тръст синя българия-
  • финансов директор-
  • футбол

Засега номинацията е минала предварително одобрение

Феновете предложили на Сираков човек за поста финансов директор на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Левски вече имат силна кандидатура за поста финансов директор. Тя е била предложена на новия собственик Наско Сираков от фенското сдружение Тръст "Синя България". Последното притежава 10 процента от акциите на клуба.

Засега номинацията е минала предварително одобрение. И се очаква да бъде утвърдена на Общото събрание на клуба. То е насрочено за 17 юли.

След 10 дни Сираков трябва да обяви и по-голям екип от хора, с които да вдигне клуба на крака. Третият по големина акционер след Наско Сикаров и Тити Папазов излъчи и член на Надзорния съвет.

Икономистът Петър Ганев ще заеме поста си на Общото събрание. Павел Колев също бе предложение на Тръста още когато собственик бе Спас Русев. Колев отказа поканата, но след това прие такава от Васил Божков.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Синфен

    8 4 Отговор
    Левски дефакто са фалирали , за какъв чеп им е този директор ? Освен ако не се казва Илияна Раева ..
  • 2 Ел Чепо

    3 4 Отговор
    Това е практично. Парите ще се въртят между люлинската наркодружинка и клуба.
  • 3 Жоро

    3 4 Отговор
    Сложете Серж Йофу той ще ви оправи
  • 4 SSss

    4 0 Отговор
    Един клуб фалира,когато има съдебно решение и е обявен в несъстоятелност.Пресен пример е фалита на комунистическата абвиатура ЦСКА,който на 16.09.2016 е обявен в несъстоятелност и прества да съществува.Сегашните копия с името на фалиралия клуб,нямат нищо общо с деиствителния.Така че герберските лъжи си ги заври,знаеш къде.
  • 5 Гост

    2 0 Отговор
    Люляшките свински прасета да си гледат кочината и да не се месят в чужди отбори . Защото палачинката може да се обърне много бързо , ако случайно се случи нещо с лилипутеца от Микре . Ад или Рай ще видим както казва треньора на свинчугите .
  • 6 Аз не знам

    0 0 Отговор
    що все взимат чуждестранни екзотични футболисти, а не викат и чуждестранни директори?