7 Юли, 2020 10:45 1 741 0

Двама футболисти на Тотнъм си налетяха на бой (ВИДЕО)

  • тотнъм-
  • футбол-
  • евертън-
  • юго лорис-
  • сон хюн-мин

Оказа се, че вратарят е ядосан на нападателя за това, че секунди по-рано - след като тимът беше загубил топката в опит за атака - той не се прибра да помага на защитата

Двама футболисти на Тотнъм за малко да се сбият помежду си в края на първото полувреме на снощния двубой срещу Евертън от Премиър лийг, спечелен от “шпорите” с 1:0 като домакин. При прибирането на играчите към съблекалните капитанът на столичани Юго Лорис налетя на Сон Хюн-Мин, но беше спрян от свои съотборници. Оказа се, че вратарят е ядосан на нападателя за това, че секунди по-рано - след като тимът беше загубил топката в опит за атака - той не се прибра да помага на защитата и така се стигна до опасен удар на Ричарлисон. По това време Тотнъм вече водеше с 1:0.

Лорис потвърди, че става дума за тази ситуация. “Не беше добре да позволим на съперника да създаде опасност секунди преди паузата - коментира френският страж. - Подразних се, но това е част от футбола, случва се понякога. Помежду си играчите изпитваме голямо уважение един към другиго. Няма никакъв проблем -  видяхте, че в края на мача бяхме повече от щастливи.”

След последния съдийски сигнал двамата наистина демонстрираха, че всичко е наред между тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА