9 Юли, 2020 22:31 3 094 18

ЦСКА гледа към Европа, след инфарктен обрат срещу Локо Пд (ВИДЕО)

  • цска-
  • локомотив пловдив-
  • футбол

"Армейците" победиха с 2:1 на "Лаута"

ЦСКА гледа към Европа, след инфарктен обрат срещу Локо Пд (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА постигна изключително ценна победа с 2:1 в последен мач от 30-тия кръг на efbet Лига. Въпреки не особено високото темпо на срещата двата тима успяха да си разменят общо 3 попадение, а "червените" да се поздравят и с крайния успех".

За "смърфовете" точен беше Лукас Салинас в 61-та минута, докато в герой за "червените" се превърна Тиаго, който в 80-та минута изравни от дузпа, преди Али Соу да донесе успеха в 4-та минута на добавеното време. 

Първата опасност стана факт още в 62-ата секунда, когато Алмейда върна лошо с глава назад, Соу овладя топката и шутира от границата на наказателното поле, но Луков улови. Локо отговори с удар на Салинас по земя в 11-ата минута, който профуча покрай лявата греда на Бусато.

В 20-ата минута Тиаго изстреля снаряд от 19-20 метра, който намери напречната греда, след което се отби в гърба на Луков, но в крайна сметка стражът на домакините успя да хване топката преди тя да премине голлинията.

В 28-ата минута Лукас Салинас овладя около центъра на терена, стигна с дрибъл до границата на наказателното поле и шутира по земя, а Бусато изби в корнер. Нападателят на смърфовете обстрелва вратата на гостите и осем минути по-късно, но ударът му от фаул излезе в аут.

В заключителните секунди на първата част Енрике и Мазику комбинираха добре отляво, последва подаване към Малинов, халфът на червените стреля без забавяне от границата на наказателното поле, но на сантиметри над напречната греда.

Десет минути след почивката Тиаго отправи още един шут от средна дистанция, който излезе в аут.

Така се стигна до 61-ата минута, в която Локомотив откри резултата. Бусато подаде към Занев, който му върна слабо, Салинас пресече подаването и останал сам срещу вратаря хладнокръвно реализира. 

Секунди по-късно смърфовете за малко не отбелязаха втори гол. Шут на Малонга рикошира в лакътя на Занев и профуча покрай гредата. Пловдивчани поискаха дузпа, но реферът Ивайло Стоянов прецени, че ръката на бранителя е прибрана и отсъди корнер.

В 80-ата минута ЦСКА изравни чрез Тиаго, който реализира от дузпа. Тя бе отсъдена след шпагат на Витанов, който не успя да играе с топката. От това се възползва Малинов, който изигра добре ситуацията и си "изработи" 11-метровия наказателен удар след съприкосновение с краката на халфа на Локо. 

В 87-ата минута реферите спряха голова атака на Локо с несъществуваща засада на Малунга и поради тази причина не зачетоха попадението на смърфовете.

В даденото от рефера четириминутно продължение Тиаго стреля опасно от фаул, Луков не изби по най-добрия начин, но все пак извади късмет и топката излезе в корнер на сантиметри покрай дясната греда. Като срещата вървеше към закономерно равенство гостите се добраха до скъпоценен успех. В 4-та минута на добавеното време Ахмед Ахмедов успя да гърдира отлично дълго подаване, да се обърне и да намери с чудесен извеждащ пас Али Соу, който не сбърка сам срещу Мартин Луков за 2:1. 


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимчят

    15 24 Отговор
    Съдииска тесла за локото и захранване на литекс цска -София.Ясно ,че съдиите са подкупени.Контестация и анулиране на мача...

    Коментиран от #2, #4, #13

  • 2 Иво

    5 11 Отговор

    До коментар #1 от "Мимчят":

    Тото
  • 3 Отегчен

    10 13 Отговор
    По-смешен , селски мач на ниво "Б" окръжна група не бях гледал скоро !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Оставка

    9 20 Отговор
    Съдийска мафия. Същото беше и против Левски. Фалшива дузпа и свирене на несъществуваща засада.
  • 6 Съдията се подигра

    5 14 Отговор
    с футболистите на Локо. Открадна им труда и вярата в честността на терена
  • 7 Пената от Мировяне

    17 5 Отговор
    Хубавото е че посредственото милиционерско отборче ФК,, Цоцка Драгойчева-Пощенец-Динамо-Спартак-Витоша-Лаффчис 1992-Наско Раев 2020 ,, няма да ни сремив Европа!!!
  • 8 До микренското жудже

    9 12 Отговор
    Доволен ли си бе лилипут? Колко даде на съдиите? До кога ще подкрепяш литекс бе? За какво им даваш пари на тия бездарници?
  • 9 Диамантената ръка

    10 9 Отговор
    Абсолютна тесла. Никаква дузпа, никаква засада. 2:1 е резултата, ама за Локо. Фалшименто отвсякъде...
  • 10 Чики-Рики

    10 5 Отговор
    Стига бе!Вие пък да не би да искате Подуяне да играят в Европа?!Ми гледайте малко,кой как играе!
  • 11 Локо Сф

    7 8 Отговор
    Хмм, ако трябва наистина да сме обективни засада има! Засадата е очевидна, но поздравление за Локо Пд, че играха феърплей и не легнаха, както очакваха всички

    Коментиран от #12, #14

  • 12 Каква засада?

    7 6 Отговор

    До коментар #11 от "Локо Сф":

    Имаш ли нещо общо с играта или си заблуден галош.
  • 13 1912

    5 9 Отговор

    До коментар #1 от "Мимчят":

    3асада има, коментатора на мача даде заключение че според него нямало или били горе долу на една линия, а засадата се вижда отчетливо на стоп кадъра!?! А може всичко това да е цирк защото са дали мача на чорбата и така замазват работата, като врякат за засада

    Коментиран от #15

  • 14 Диамантената ръка

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Локо Сф":

    Нещо се бъркаш. Гледаш друг футболист, който изобщо не играе с топката.
  • 15 Диамантената ръка

    6 2 Отговор

    До коментар #13 от "1912":

    Нява засада
  • 16 Алфа Вълкът

    7 2 Отговор
    Евроидиотите за кво реват? За Вадуц ли?

    Коментиран от #17

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Ало ФУТБОЛНИЯ СЪЮЗ

    7 3 Отговор
    Съдиите повлияха на резултата. Няма ли да има наказание и преиграване на мача с френски съдия?