10 Юли, 2020 12:02 1 963 7

Акрапович: Срам! Този мач беше скандален!

  • акрапович-
  • дузпа-
  • отменен гол-
  • скандал-
  • срам-
  • локомотив пловдив-
  • цска-
  • съдия

Съдията знаеше какво е положението с Локомотив и пак помагaше на ЦСКА", ядоса се наставникът на "смърфовете"

Акрапович: Срам! Този мач беше скандален! - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович побесня и обвини съдиите за поражението с 1:2 от ЦСКА на “Лаута” след гол на Али Соу в последните секунди. Босненският специалист заяви, че не е имало дузпа за „червените“, от която те изравниха резултата в 80-ата минута, а след това неправилно не е признат гол на „смърфовете“ при 1:1 в 87-ата минута.

“Локомотив с мен винаги ще се справя и ще изглежда добре. Имах една тактика, но петима играчи се заразиха с корона. На другия ден с друга тактика, но още четирима играчи се заразиха. Надиграхме ЦСКА, но съдията им помагаше. Не, не им помагаше, а им даде победата. Близо съм до сълзи, как да анализирам мач, в който съдията помага на отбор, който има един играч, струващ колкото целият ми отбор. Този, който се опитва да направи нещо с малко средства, винаги е ощетяван. По този начин не може да напредне българският футбол. Това е недопустимо. Играхме със 7 юноши, на които не им знаех позициите на игра до вчера“, бесен бе босненският наставник.

„За какво говорим, когато вкарваш от дузпа, което не е дузпа, и ни отменят гол заради засада, което не е засада. Ако някой мисли, че ще събуем гащите и ще се предадем, няма да го направим. Съдията знаеше какво е положението с Локомотив и пак помага. Как може такъв съдия да свири в Първа лига. Утре навсякъде трябва да пише “Скандален мач!”. Нямам думи. Как да се оправи футболът? Как да работя с отбора? Как да ги вдигна? Фантастични момчета, които искаха да покажат своите качества. Да им вземат успеха по този начин е малко срамно“, продължи специалистът.

„Изобщо не се отрази отсъствието на заразените. Вкарвахме втори гол и никой нямаше да говори за липса. Каква беше разликата с финала? Разликата беше, че днес играх с втория ни отбор, без 9 играчи. Те играха същите. Това беше разликата. Пак ще се оправим и пак ще изглеждаме добре”, завърши ядосаният Акрапович.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 3.14К

    8 10 Отговор
    Акрапович, когато бихте с 1:0 есента с гол от засада не те чух да казваш , че не е справедливо. В живота е така: всичко се връща.

    Коментиран от #7

  • 3 ПЕЕВ

    10 4 Отговор
    ГЛЕДАХ МАЧА СЪДИЯТА ПОДАРИ ПОБЕДАТА НА ЦСКА.
  • 4 Диамантената ръка

    7 4 Отговор
    Никаква дузпа, никаква засада. Добре, че беше съдията, че Левски със смешния си отбор, щеше да е пред Литекс...
  • 5 Мим33

    6 1 Отговор
    Съдията беше инструктиран,че трябва да загубите мача...
  • 6 Мим33

    3 1 Отговор
    Съдията беше инструктиран,че трябва да загубите мача...
  • 7 Е ама

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "3.14К":

    не можеш да кажеш, че не биха заслужено, нали! А онези ги надиграват и пак се натискат да крадат голове! Локото са с класи по-добри, дори и с резервите си, няма какво да се лъжем. Щом по-слаб отбор бие по-силен, няма как реферът да не е намазал под масата.