Last news in Fakti

10 Юли, 2020 15:27 4 661 4

Борносузов: Уволниха ме от ЦСКА заради трансфер на сина ми в Дженоа

  • атанас борносузов-
  • цска-
  • футбол-
  • уволнение

Наскоро от ДЮШ на ЦСКА бе уволнен и Владимир Манчев

Борносузов: Уволниха ме от ЦСКА заради трансфер на сина ми в Дженоа - 1

Скоскорошният треньор в школата на ЦСКА - Атанас Борносузов, потвърди, че е уволнен от "червения" клуб. Той разкри, че лично шефът на ДЮШ - Паоло Кардозо, е обявил решението, причината за което е доста странна.

"Португалският директор на нашата школа ме извика и ми каза, че се разделяме. Попитах защо и получих следния отговор: "Защото синът ти замина за Италия и подписа професионален договор в Серия А с Дженоа".

"Това е. Няма какво друго да ви кажа. Само ще уточня, че заради трансфера на сина ми Йоан ЦСКА ще получи пари."

"Спирам дотук. Имам още доста какво да говоря не само по тази, но и по други теми, но ще го направя по-нататък“, заяви Борносузов пред "Блиц".

Синът му - Йоан Борносузов, подписа с Дженоа през февруари, като преди това младокът не спираше да блести с червения екип.

Наскоро от ДЮШ на ЦСКА бе уволнен и Владимир Манчев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бущата

    4 0 Отговор
    Може ЦСКА да са искали да го задържат и да го вкарат в първия тим. Разбираемо е да се ядосват, когато си тренират школа от която да разчитат на добри кадри. Но пък разбирам и бащата, ако синът му има дарба, няма как да я пропилява в нашето селско първенство, в Италия ще си развие качествата и ще блесне ако е наистина добър. Така, че разбирам и двете страни.

    Коментиран от #3

  • 2 Използваха те ЛЮЛЯЦИТЕ

    0 0 Отговор
    Разкажи им сега играта. Неблагодарници!
  • 3 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бущата":

    Ти шегуваш ли се... Първия тим! Че как стоилас ще пласира после такива, като Али Соу? Защо Смоленски е в Литекс? За съжаление това е действигелностга не само в ЦСКА!
  • 4 😂 🤣 😂

    0 0 Отговор
    ЦСКА ще получи пари, обаче директорът няма да получи, за него парче пай не е останало.