Last news in Fakti

10 Юли, 2020 18:55 2 799 0

Кристиано Роналдо отбеляза най-паметната дата в кариерата си

  • футбол-
  • кристиано роналдо-
  • португалия

Днес се навършват 4 години от исторически и уникален ден за всички нас...

Кристиано Роналдо отбеляза най-паметната дата в кариерата си - 1
Снимка: БГНЕС

Kапитанът на европейския шампион Португалия Кристиано Роналдо отбеляза 4-годишнината от триумфа на националния отбор на Евро 2016. Тогава “мореплавателите” надвиха с 1:0 след продължения домакина Франция и спечелиха първата си титла, след като през 2004 година на родна земя загубиха финала от Гърция.

“Днес се навършват 4 години от исторически и уникален ден за всички нас! За мен това без съмнение е най-важният трофей в кариерата ми”, написа предводителят на португалците в Туитър, публикувайки снимки от въпросната вечер.

Успехът на пиринейците ще бъде помнен десетилетия наред, защото те са първият отбор в историята, който ще е първенец на Стария континент не четири, а пет години. Това, разбира се, е причинено от отлагането на Евро 2020 с едно лято заради пандемията с коронавируса, но е факт, че в 60-годишната история на състезанието друг такъв случай няма.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА