10 Юли, 2020 19:11 1 903 0

Реал Мадрид загуби ключов футболист до края на сезона

  • реал мадрид-
  • марсело-
  • футбол-
  • контузия

Защитникът обаче би трябвало да бъде на разположение на Зинедин Зидан за реванша срещу Манчестър Сити в Шампионската лига

Реал Мадрид загуби ключов футболист до края на сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Левият бек на Реал Мадрид Марсело е получил контузия в левия аддуктор, съобщиха от клуба след проведените медицински прегледи.

Според мадридските медии той със сигурност ще пропусне последните четири мача на отбора в Ла Лига за сезона, тъй като ще се възстановява между две и три седмици.

Защитникът обаче би трябвало да бъде на разположение на Зинедин Зидан за реванша срещу Манчестър Сити в Шампионската лига на 7 август.

Това е четвърта травма за бразилеца през сезона, като всички те бяха мускулни. Досега през кампанията той има 23 мача с два гола и седем асистенции във всички турнири.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА