Last news in Fakti

10 Юли, 2020 20:03 1 546 5

БФС официално отложи старта на efbet Лига

  • футбол-
  • бфс-
  • efbet лига

Ръководството на Българския футболен съюз прие предложението с цел запазване здравето на футболисти

БФС официално отложи старта на efbet Лига - 1
Снимка: БГНЕС

БФС официално обяви, че стартът на родната efbet Лига се отлага и ще стартира на 7 август 2020 г. Това означава, че родният шампионат ще започне 2 седмици по-късно от първоначалната дата - 24 юли, а причината за това е нарасналият брой новозаразени в България. 

Ето какво написаха от централата: 

Предвид усложнената епидемиологична обстановка в страната и след детайлни консултации с оторизираните държавни органи, Медицинската комисия към Българския футболен съюз внесе предложение към ръководството на БФС стартът на сезон 2020/2021 в професионалния ни футбол да бъде отложен с две седмици.

Ръководството на Българския футболен съюз прие предложението с цел запазване здравето на футболисти, щабове и длъжностни лица във форсмажорната ситуация. Началото на новата кампания в Първа и Втора професионална лига ще се състои на 7 август 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе каква Ефбет лига??

    4 1 Отговор
    Закривай държавата ееееееее
  • 2 Гешефф вън

    4 0 Отговор
    МУТРИ ВЪН!
  • 3 Антимафиоти

    0 2 Отговор
    Мачкай Гешев мачкай.
  • 4 Не е добра идея това

    1 0 Отговор
    Това време не стига за лагер, освен това отборите нямат пари за лагери, нито пък ще играят приятелски срещи. ТАКА ФОРМАТА НА ФУТБОЛИСТИТЕ ЩЕ ПАДНЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ! Това може в близко бъдеще да доведе до зловещи контузии! Това е най-идиотското нещо правено от бфс.
  • 5 да ама не

    0 0 Отговор
    Виж ти, за хазарта Ефбета си дерял ризата и реве всеки ден Цвърко Найденов тука да пустосва Божковия, нема Ефбет нема манги нема рушвет нема ЦСКА1948, нема Цвъркин !