ФАКТИ.БГ

Левски публикува важна информация за акционерите

Ето какво се казва в комюникето от "сините"

Публикувана: 10 Юли, 2020 18:36
2 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 1223
Левски публикува важна информация за акционерите
Снимка: БГНЕС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Левски публикува важна информация за акционерите, които искат да участват в Общото събрание на клуба на 17 юли. Ето какво се казва в комюникето от "сините":

Уважаеми Акционери,

Във връзка с провеждане на годишното Общо събрание на акционерите (ОСA) от „Професионален футболен клуб Левски“ АД, което ще се проведе на 17 юли 2020 г. от 11:00 ч. в сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“ с адрес: гр. София, ул. „Тодорини кукли” № 47, Ви уведомяваме за следното:

Регистрацията на акционерите за участие в Общото събрание започва в 10.00 часа и ще се извършва на вход „ВИП“ в сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“.
Всички акционери – физически лица, притежаващи обикновени поименни акции с право на глас, които имат желание да вземат участие в ОСA, следва да носят документ за самоличност, с който да се легитимират при регистрация, заедно с копие или оригинал на своите акции или временни удостоверения.
Акционерите – юридически лица, притежаващи обикновени поименни акции с право на глас, които имат желание да вземат участие в ОСA се представляват от вписаното им представляващо лице. В случай че представляващото ги физическо лице е възпрепятствано, следва да ги представлява физическо лице с изрично пълномощно. Ако дружеството се представлява единствено заедно от повече лица, представляващите следва да упълномощят едно физическо лице да упражни правата им на общото събрание. При регистрацията за участие в ОСА, следва да се представят:
- копие или оригинал на притежаваните акции или временни удостоверения;

- документ удостоверяващ актуалното състояние на дружеството към датата на провеждане на ОСА: удостоверение за актуално състояние, разпечатка от партидата на дружеството в Търговския регистър и регистър на юридическите лица с нестопанска цел /ТРРЮЛНЦ/ или регистър БУЛСТАТ;

- документ за самоличност.

Акционерите, притежаващи привилегировани акции без право на глас, които имат желание да присъстват на ОСA, следва да носят документ за самоличност /за ФЛ/, респективно удостоверение за актуално състояние или разпечатка от ТРРЮЛНЦ /за ЮЛ/, с който да се легитимират при регистрация, заедно с копие или оригинал на своите акции или временни удостоверения.
В случай че сте акционер и имате желание, но нямате възможност да присъствате лично на ОСA, можете да упълномощите друго дееспособно физическо лице да Ви представлява в ОСA. Образец на пълномощно, можете да изтеглите от TУК.
Наследниците на починали акционери следва да се легитимират при регистрацията с „Удостоверение за наследници“, като в случай, че са повече от един, следва да се представляват в ОСA от едно упълномощено лице.
Представителството на малолетни акционери, притежаващи обикновени поименни акции с право на глас, се осъществява от техните родител/и или настойник. В случай че същите имат желание да вземат участие в ОСA, следва да представят „Удостоверение за раждане“ на малолетния акционер и документ за самоличност на представляващия го.
Непълнолетни акционери, притежаващи обикновени поименни акции с право на глас, които имат желание да вземат участие в ОСA, следва да се придружават от един родител или настойник. Непълнолетният акционер следва да представи „Удостоверение за раждане“ и документ за самоличност, а придружаващият го родител или настойник – документ за самоличност.
Апелираме акционерите да спазят часа за регистрация. Събранието ще започне в 11:00 ч.

От Ръководството на „ПФК Левски“ АД

Поставете оценка на статията:
Оценка 5 от 1 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Намерил съм треньори
1 Отговор
Кокала и Курдов

Оценка:
-0 +1

До шефовете на водопад
2 Отговор
Осигуряваме и ще пийнете само по една студена вода!

Оценка:
-0 +1

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Красимир Каракачанов
Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов с коментар за бежанците
Не съм видял нелегален имигрант да обработва земя"

Още бисери
ТОП 5