12 Юли, 2020 12:04 2 902 8

Лошо! Коронавирусът стигна и до мъжкия ни национален отбор по волейбол

  • волейбол-
  • национален отбор-
  • мъже-
  • георги сеганов-
  • коронавирус

Волейболистите ни са под карантина, тъй като разпределителят Георги Сеганов е дал положителна проба за COVID-19

Лошо! Коронавирусът стигна и до мъжкия ни национален отбор по волейбол - 1
Снимка: БГНЕС

Играчите на националния отбор по волейбол за мъже са изолирани заради COVID-19, съобщава в-к ''Меридиан Мач”. Причината е, че е излязла положителна проба за коронавирус на разпределителя Георги Сеганов.

Както е известно, националите ни са на близо двумесечен лагер в София, като след тренировките за физическа подготовка на базата на Националната спортна академия “Васил Левски” започнаха и занимания с топка в “Арена Армеец”. Съответно всички от тима са били контактни лица на плеймейкъра, който през новия сезон ще играе в италианския Чистерна.

Лагерът по принцип е с крайна дата 15 август. Играчите са били привикани спешно на среднощни тестове, а след това са поставени под карантина в столичния хотел “Витоша”.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уууууууууу

    8 1 Отговор
    Няма да престанете с тоя измислен вирус,кого ли не разболяхте вече?Ама явно вече и никой не ви вярва.
  • 2 00000014

    8 1 Отговор
    Абе вие не разбрахте ли, че вирусът ще ни прекара всички, и само най-кекавите ще си заминат. Така, както винаги е било досега. Но никой досега не е раздухвал така обикновените настинки и грипове.

    Коментиран от #4

  • 3 Мутафчийски

    2 0 Отговор
    Прибирайте се вкъщи!Никакви протести!!
  • 4 Опа

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "00000014":

    А бе, а ти не разбрали че това не е точно леко грипче. Де да беше. Тогава ще се да ползвам (домашния) лек ако искаш с брани ако искаш с одрано

    Коментиран от #5

  • 5 Що пък да не е леко

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Опа":

    Леко е, ала не се лекува със скъпи лекарства, та те морят - или да се излекува сам, докато си в болнично наблюдение, докато източат пътеката, или да мреш, ако ти е кекава имунната система. Няма какво да се лъжеме, всичко е за пари.

    Коментиран от #6

  • 6 Опа

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Що пък да не е леко":

    Незнам и не искам да разбирам. Но си мисля и голямите ли европейски здравни системи източват клиничните пътеки?

    Коментиран от #8

  • 7 месара

    0 0 Отговор
    стига с тая корона бе ! президенто , на Шипка каза че вирус нема , оня ден на площадо пак го каза ! нема да се плашите , на протестите се прегръщайте и целувайте !
  • 8 Тия натам

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Опа":

    или са кекави към тоя вирус, щото не са правили от оная задължителната ваксина за туберкулоза или директно ги облъчват с химическо оръжие. Незнам и не искам да разбирам.