Last news in Fakti

14 Юли, 2020 08:30 2 213 4

Голмайстор бяга от Левски

  • левски-
  • найджъл робърта-
  • футбол

За това говорят последните действия на нидерландеца

Голмайстор бяга от Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на Левски Найджъл Робърта готви бягство от клуба, пише "Меридиан Мач". За това говорят последните действия на нидерландеца. Нападателят отказа да играе в решителния мач с Локомотив (Пловдив) на "Герена", загубен от "сините" с 1:2. Робърта се оправдал по шокиращ начин пред ръководството на клуба, за да не излезе срещу "черно-белите" - имал пъпки по ръцете! Освен това обяснил, че го боли гърлото. 

Въпреки "тежкото" си състояние Найджъл е бил забелязан да обикаля цял ден из заведенията на Южния парк на София в неделя, когато именно се игра срещата с Локо (Пд). За капак вчера преди обяд Робърта си пусна и клип в Instagram, в който се забавлява с приятел. 

На "Герена" подизират, че Робърта ще използва кризата в Левски, за да разтрогне едностранно договора си с клуба. Той може да направи това, защото "сините" му дължат пари. 

Според слуховете Найджъл си е намерил отбор в Турция, където няколко клуба се интересуват от него, а сред тях е и грандът Галатасарай, и ще отиде там като свободен агент. Именно заради предстоящия си трансфер, от който Левски вероятно няма да спечели нито един цент, Робърта не е искал да рискува контузия и заради това не е играл срещу "смърфовете".


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим33

    7 4 Отговор
    Ами ясна е работата,ако Наско не вземе незабавни мерки,ще го изтърват и него без кинти...
  • 2 Роберта

    5 3 Отговор
    Лошо, много лошо.
    Защо никой не иска да им стане спонсор, нали са известни из цяла Европа ?
    Нищо, че не са играли в Европа скоро и няма да играят скоро.
  • 3 мучо

    3 1 Отговор
    Всеки един отбор е минал през този катарзис, а някои и по няколко пъти, така че цяла България сега да плаче е смешно..............
  • 4 Да го пита човек

    2 0 Отговор
    чий го е дирил изобщо тука