Last news in Fakti

14 Юли, 2020 09:35 1 611 0

Славия пред няколко изходящи трансфери

  • славия-
  • футбол-
  • селекция-
  • трансфери

"Белите" вече извършиха мегасделка, продавайки своя голям талант - Филип Кръстев на Манчестър Сити

Славия пред няколко изходящи трансфери  - 1
Снимка: БГНЕС

Славия може да се раздели с някои от досегашните си футболисти, но това до голяма степен зависи от привличането на нови играчи. За момента има сериозен интерес към четирима състезатели на "белите", които могат да бъдат трансферирани това лято. От клуба не разкриват техните имена, но се знае, че става въпрос за вратаря Антонис Стериякис, защитника Андреа Христов и нападателя Калоян Кръстев. 

Славия вече извърши мегасделка, продавайки своя голям талант - Филип Кръстев на Манчестър Сити. Младокът ще играе в сателита на "гражданите" - белгийския Ломел, и ще даде всичко от себе си, за да има възможност да се докаже и в Манчестър. 

Капитанът на Славия - Галин Иванов, вече подписа с новака в елита ЦСКА 1948 и не игра в последния двубой с Лудогорец. 

В скоро време се очаква завръщането на нападателя Димитър Рангелов, който напуска Енерги Котбус.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА