Last news in Fakti

16 Юли, 2020 08:05 1 275 0

Интер изкушава Юнайтед за Марсиал

  • антони марсиал-
  • манчестър юнайтед-
  • интер-
  • футбол

Марсиал е в клуба от 5 години и вече има 215 мача във всички турнири за "червените"

Интер изкушава Юнайтед за Марсиал - 1
Снимка: БГНЕС

"Нерадзурите" ще се опитат да убедят Манчестър Юнайтед да се раздели с Антони Марсиал, като предложи в част от сделката защитника Милан Скриняр плюс трансферна сума. Интер от доста време има желание да привлече звездата на "червените дяволи", съобщават медиите на Ботуша. Мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер няма голямо желание да се разделя с него, но според информациите обаче, желанието на англичаните да вземат стабилен централен защитник ще бъде фактор.

Марсиал е в клуба от 5 години и вече има 215 мача във всички турнири за "червените". Той е бивш футболист и на френските Олимпик Лион и Монако.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА