Last news in Fakti

16 Юли, 2020 09:34 1 954 1

Звезда на Манчестър Юнайтед подписва нов петгодишен договор

  • манчестър юнайтед-
  • пол погба-
  • футбол

27-годишният Погба пропусна голяма част от настоящия сезон, но се представя много добре след рестарта на сезона във Висшата лига

Звезда на Манчестър Юнайтед подписва нов петгодишен договор - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба ще остане в клуба и ще подпише нов петгодишен договор с "червените дяволи", съобщава британският таблоид "Sun". Френският национал бе спряган за изходящ трансфер през миналото лято, като дори заяви в интервю, че е "готов за ново предизвикателство", но в крайна сметка остана на "Олд Трафорд" и мениджърът Оле Гунар Солскяр го е убедил да подпише нов контракт.

27-годишният Погба пропусна голяма част от настоящия сезон, но се представя много добре след рестарта на сезона във Висшата лига, като и цялостната игра на тима се подобри. Това е убедило французина, че той трябва да продължи кариерата си в родния си клуб, като ръководството на Юнайтед се надява до края на настоящия сезон да обяви новия петгодишен договор на Погба.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0808

    1 0 Отговор
    .... това ще бъде огромна грешка....да погледнем фактите в очите: ПП е вече близо година в МЮ, а има ....... само 1 гол!? А Джеймс Варди мина 20-е! И този има наглостта да иска на месец 500 000 паунда?... не ви трябва Солскяър не..