Last news in Fakti

17 Юли, 2020 09:52 1 628 0

В Левски могат да напълнят клубната каса с раздяла с петима

  • левски-
  • футбол-
  • футболисти-
  • селекция

Най-оборотен е младата звезда на "сините" Станислав Иванов, към когото има интерес от шотландските грандове

В Левски могат да напълнят клубната каса с раздяла с петима - 1
Снимка: БГНЕС

Левски разполага с петима конвертируеми футболисти, чиято продажба може да понапълни касата на "Герена". Най-оборотен е младата звезда на "сините" Станислав Иванов, към когото има интерес от шотландските грандове. Нападателят може да донесе 1,3 - 1,5 милиона евро на клуба.

Робърта изглежда втората апетитна хапка като младостта и офанзивният му пост са големи плюсове. Тук обаче "сините" ще са на тръни, защото нидерландецът може да разтрогне по вина на клуба и така на "Герена" да не получат нищо. Иначе към Робърта има сериозен интерес от Легия, Ференцварош и турски отбори. Цената му е около 1,2 милиона евро.

За Паулиньо пък периодично се появяват информации за интерес от страна на Динамо Киев. Украинците едва ли ще платят повече от 1,3 милиона евро за техничаря.

Фактът, че Холмар Ейолфсон е исландски национал, може да донесе 600 000 евро на "сините" при трансфер. Друг централен защитник - Каргас, пък едва ли ще бъде купен за повече от 300 хиляди.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА