Last news in Fakti

17 Юли, 2020 13:22 2 451 6

ЦСКА привлече национал на България

  • цска-
  • димитър евтимов-
  • селекция-
  • футбол

Стражът натрупа солиден опит по английските терени, където още през 2011 година подписва договор с двукратния европейски клубен шампион Нотингам Форест

ЦСКА привлече национал на България - 1

ЦСКА привлече в редиците си вратаря Димитър Евтимов. Футболистът премина успешно медицински прегледи и още днес ще се включи в първата тренировка на отбора преди старта на новия сезон 2020/2021 година. 

Стражът натрупа солиден опит по английските терени, където още през 2011 година подписва договор с двукратния европейски клубен шампион Нотингам Форест.

На 24 март 2013 година на официална церемония в Лондон, на която присъстват над 600 гости от всички английски клубове, Димитър Евтимов е обявен за Новобранец на годината в Чемпиъншип.

Официалният си дебют за първия отбор на Нотингам прави на 21 април 2014 година при победата с 2:0 в гостуването на Лийдс Юнайтед.

На 25 юли 2014 година подписва с Нотингам Форест нов 2-годишен договор. Играл е под наем за различни отбори от Чемпиъншип, Лига 1 и Лига 2.

През 2018 година Димитър Евтимов пази на вратата на Бъртън Албиън, като отборът прави сензация в турнира за Купата на лигата, отстранявайки куп именити съперници, сред които и Мидълзбро в четвъртфиналната фаза и се класира на полуфинал, където се изправя срещу Манчестър Сити на Пеп Гуардиола.

Последно Митко играе за английския Акрингтън Стенли, в Лига 1.

Вратарят преминава през всички юношески и младежки формации на националния отбор на България, за да получи повиквателна и в мъжкия тим на "лъвовете" по времето на Петър Хубчев през миналата година.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Урко

    3 1 Отговор
    Поредният кух ритнитопковец, но като го гледам поне е любовчия. Сигурно има и здраво татуси, значи е идеален за футболист, нищо, че е куц кон!
  • 2 Кое цска

    4 1 Отговор
    Пишете- или цифри или Масква.

    Коментиран от #6

  • 3 Ганчев

    5 1 Отговор
    Кое ЦСКА? За момент си помислих че ние сме го взели. Ние чакаме вратар от Африка. #БлекЛитексМатерс
  • 4 Asdfg

    1 0 Отговор
    Ивайлоооооо, научи се да изписваш правилно цска-София!!! ТИРЕ,ТИРЕ Ивайлооооооооо!!!
  • 5 Asdfg

    2 0 Отговор
    Ивайлоооооооооо.....ТИРЕ, ТИРЕ, ТИРЕ! - - - Ето, това са тирета Ивайлоооооооооо!!! Нецензурни изрази, нецензурни изрази!!!
  • 6 🔴🔵⚫

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кое цска":

    Московското е. Нашите не могат да си го позволят.