Last news in Fakti

18 Юли, 2020 08:59 3 295 18

Наско Сираков: И хиляда лева заплата не мога да обещая

  • наско сираков-
  • левски-
  • футбол

Не съм казвал, че 10 хиляди лева ще е максималната заплата

Наско Сираков: И хиляда лева заплата не мога да обещая - 1
Снимка: БГНЕС

Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков, бе откровен за ситуацията в клуба пред акционерите в "синия" клуб. Сираков разкри първите стъпки, които могат да се предприемат за излизане от финансовата криза.

"Има едни 5 млн. лв от януари насам, които са дамоклевият меч за нас. Трябва да се опитаме да запълним тази финансова дупка с общи усилия и едва след това да мислим за футболисти, школа, администрация. Не съм казвал, че 10 хиляди лева ще е максималната заплата. В този момент не мога да кажа, че и хиляда лева ще е максималното възнаграждение. Разбира се, не можем да бъдем чак толкова черногледи. Доста неща се опитваме да свършим, с много хора се виждаме, но…"

"Какви са първите стъпки, които трябва да направим и как да запълним дупката? На първо място – изходящи трансфери. Проблемът на този етап е, че в повечето страни прозорецът не е отворен. Има определен интерес към няколко наши играчи, но не са толкова много. Това е най-прекият и реален път да стъпим поне на нулата, защото със задълженията сме много под нея."

"Стартира кампания с абонаментни карти – благодарение на феновете Левски още диша. Надяваме се от първи август да стартираме кампанията и с членски карти. Обсъждат се няколко варианти. Искаме да има няколко вида такива карти – нормална, сребърна, златна, платинена. Това също е перо, което не трябва да подценяваме. Там имаме огромен потенциал."

"Надявам се да се появят по-сериозни спонсори. Тогава вече можем да планираме по-внимателно и по-спокойно нашето бъдеще“, каза Сираков.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоя па

    23 1 Отговор
    Не стаааш за политик щом не моеш да обещаваш. Ти кажи некой виц па кой разбрал- разбрал. Тука е така, трябва да се лъже юнашки и всички са доволни
  • 2 БойкУ БурисоФ

    22 5 Отговор
    Абе Наско ко са 1000лв?Една банкнота от шкафчето,като нямаш пари ела ще ти дам на лихва.
  • 3 Мунчо

    25 1 Отговор
    За какво му беше на тоя комарджия да взема акциите, след като няма пари да издържа отбора? На какво разчиташ? Да дойде пак Шиши да му дарява ли? Или просто иска да го раздава акционер, без много да мисли? Някъде четох, че в Търговския регистър все още Наско и Тити не са вписани като собственици, нямат пари даже и това да направят, щото данъци трябва да се платят... Срам на работа
  • 4 месара

    14 0 Отговор
    що не питаш божков , той може да ви стане спонсор . другия вариант е , кифлите дето са минали през гранда да върнат парите .
  • 5 Пената от Мировяне

    9 3 Отговор
    Спокойно,Насе! Тоя в управителния съвет е племенник на другаря Борисов! Той ще помогне!!!

    Коментиран от #7

  • 6 Страничен

    15 0 Отговор
    “С много хора се срещаме но....”. Работата е ясна! На чехльо и ревльо никой няма доверие!
  • 7 Съгласен

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "Пената от Мировяне":

    Лошото е, че в момента на вуйчото въобще не му е до племенника, има доста по-големи проблеми. Досега беше лесно, ще звънне тук там, веднага ще дарят за отбора на народа. Ама сега вече така не става. Определено Наско си върза здрав пръст. В тази ситуация даже и Илияна не може да помогне.
  • 8 Patton

    9 2 Отговор
    И защо толкова много бат Бойко и Шишо се дърпат да се обявят за собственици на сините ? Какво срамно има ?
  • 9 OLD MASTER

    9 0 Отговор
    Не съм наясно - от началото на кампаниите за дарителство каква сума дари ЛИЧНО наско раев и каква сума дари ЛИЧНО тити? Нека бъде обявено ПУБЛИЧНО пред хилядите сини дарители. Хората "късат от залъка си" вече половин година, а те само кампании измислят. Какви абонаментни карти, какви артикули, какви акции, какви "пет лева"? Дайте ЛИЧНО ПОНЕ ЕДНО ЕВРО, МОЖЕ И ЗАЕДНО:)))). Усетиха, че парите на феновете тук свършиха и решиха да докопат пари от гастарбайтърите. С тези си действия и поведение се гаврят с името на Левски и с отбора повече от колкото си позволи Черепа със скеча за акциите. Писна ми от демагози като тия двамата!
  • 10 Новичок

    8 1 Отговор
    Като не можеш,джиросвай на Арменеца.Нали постоянно се натиска да помага,всеки ден е по-телевизии,радиа и сайтове.
  • 11 коко

    7 0 Отговор
    на-сираков голяма маслинка си лапнал.мери ли и я преди това.ще ти разпори задния отвор и много бои.
  • 12 Бай Стою касапина

    9 0 Отговор
    Надявал се бил да се появят сериозни спонсори. Наско, само с надяване не става, трябва и акъл. С разтягане на локуми и празни приказки Левски няма да излезе от калта!
  • 13 Сираков

    8 0 Отговор
    и защо се хвана? То беше ясно, че никой повече няма да дойде и да налива пари в каца без дъно. Видяхме какво се случи - а е налял някой и друг милион, а са му свили милионите. Да не е луд някой!?
  • 14 не става

    5 0 Отговор
    С ``тънката лайсна`,нама да стане!С Чест по реда на Фалита и напред!Другото е ала,бала!За три години `Леввки`ще се върне на мастото си!Основен `ремонт` на клуба....
  • 15 Кристиян Вигенин

    7 1 Отговор
    Закривай говедарника.ЦСКА ги изритаха в шеста глуха,Локо СФ,които имаха нищожен дълг спрямо този на Левски също ги пратиха в селската лига.Да тръгнат от начало с нови хора и да си заслужат уважението.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Име

    1 4 Отговор
    Много теляци в тоя сайт !!!!!!!
  • 18 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    СПОМНЕТЕ СИ ВАШЕТО ВРЕМЕ И СЕ БИЙТЕ С МЛАДЕЖИ И ЮНОШИ -КОИТО ИМАТ НАДЕЖДАТА ДА СТАНАТ ВЕЛИКИ -КАТО ВАС !!!!!!!!!!!!