Last news in Fakti

18 Юли, 2020 08:23 1 281 2

Ботев Пд: Към Неделев има интерес от Турция, но той си решава

  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • тодор неделев-
  • турция

Засега самият играч изчаква дали няма да получи по-добро предложение от другаде, тъй като Турция не му е първо желание

Ботев Пд: Към Неделев има интерес от Турция, но той си решава - 1
Снимка: БГНЕС

Прокуристът на пловдивския Ботев Асен Караславов хвърли светлина върху бъдещето на Тодор Неделев, към когото има интерес от Турция. Той призна, че в клуба е постъпила оферта от южната ни съседка, но решението зависи изцяло от самия Тодор.

"Офертата за Тодор Неделев си е актуална, но решението трябва да вземе самият футболист. Затова нещата на този етап са спрели дотук. Едно нещо е сигурно - желанието на клуба е Неделев да остане в Ботев, но при всички положения ние няма да го спираме, ако той реши нещо друго", сподели Караславов.

Засега самият играч изчаква дали няма да получи по-добро предложение от другаде, тъй като Турция не му е първо желание.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Митрополит

    3 1 Отговор
    По-добре е да остане в България и Ботев Плд. Не вс е пари на тоя свят, пък особено в тУрция.
  • 2 С.С

    0 0 Отговор
    Който и футболист да е отишъл да играе за някой турски отбор,дори и от световен ранг,бавно и безславно е залязъл.Да отиде при орлите в Разград по-добре. Или Китай. А най ще му хареса отвъд океана-ама трябва рамо.