Last news in Fakti

18 Юли, 2020 18:18 1 391 0

Ребич: Игуаин лежи на терена по три минути, когато го докоснат

  • анте ребич-
  • милан-
  • футбол-
  • ювентус-
  • гонсало игуаин

Този, който ме атакува, ме мотивира

Ребич: Игуаин лежи на терена по три минути, когато го докоснат - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на Милан Анте Ребич се изказа много остро срещу нападателя на Ювентус Гонсало Игуаин, намеквайки, че аржентинецът е симулант.

“Има двама Ребич. Извън публичното внимание аз съм много тих и малко необщителен, защото не обичам хората да говорят за мен. На терена обаче излиза друг Анте, който тормози всички. В един момент при победата над Юве казах нещо на Игуаин. Не съм фен на играчи като него, които са големи и силни, но лежат на терена по три минути всеки път, щом ги докоснат. Същото важи и за Федерико Бернардески, като това се случи и в мача ни срещу СПАЛ 2013. Златан Ибрахимович също понася множество удари, но веднага става на крака, и то без да хленчи. Други плачат прекалено много.

Казвам нещо на Игуаин, а Войчех Шчесни се намесва: “Падате с 0:2, не бъди наперен”. Не му отговорих. Обикновено бих му отвърнал, тъй като друго нещо, което не харесвам, е хората да ме подценяват. Този път обаче не си отворих устата. Отговорих на Шчесни по различен начин… (вкарвайки му гол - б.р.). Силен съм психически. Този, който ме атакува, ме мотивира”, заяви Ребич пред Sportweek.

Той също така говори за миналото си с Ралф Рангник и даде мнението си за Ибрахимович. “Справих се добре на Световното първенство в Бразилия, така че Рангник, като шеф на футболния отдел на Ред Бул, се обади на агента ми и му каза, че ме иска. Дойде във Флоренция за мен и ми каза: “Добре дошъл в Ред Бул. За кои искаш да играеш - Залцбург или Лайпциг?” Избрах Лайпциг. Тогава бяха във втора дивизия, но проектът, който Рангник ми описа, беше важен, а фактите показаха, че той е бил прав.

Златан? Нуждаем се от него, Ибра е лидер. Преди мача с Юве той ни каза: “Ще покажа на играчите на Ювентус как се играе футбол”. Това беше неговият начин да ни надъха, както и Асмир Бегович и Симон Кяер. Те са опитни футболисти, които знаят как да те успокоят или мотивират”, допълни хърватският национал.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА