Last news in Fakti

19 Юли, 2020 14:02 2 407 1

Треньорът на Милан за Ибрахимович: Каза нещо, което не съм разбрал

  • милан-
  • златан ибрахимович-
  • стефано пиоли-
  • серия а

Естествено е, че той не обича да бъде заменен

Треньорът на Милан за Ибрахимович: Каза нещо, което не съм разбрал - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли отблъсна гневната реакция на Златан Ибрахимович при смяната му в срещата с Болоня (5:1). Специалистът, заяви само, че 38-годишният швед трябва да избягва негативните емоции на фона на сгъстения цикъл от мачове.

Шведът явно се подразни от смяната си в 62-ата минута на съботния мач на стадион "Сан Сиро". Ибра бе изваден от игра за трети път в последните четири мача след близо час на терена. Той показа юмрук на Пиоли, когато напусна полето.

"Естествено е, че той не обича да бъде заменен. Той ми каза нещо, което честно казано не съм разбрал. Златан е важен за отбора, но трябва да съм сигурен, че той пести енергия - играем на всеки три дни, а той се завърна от контузия", каза Стефано Пиоли.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора

    2 1 Отговор
    Такива не могат да пестят енергия ..!