Last news in Fakti

19 Юли, 2020 09:44 3 538 4

Ето каква заплата изпусна Неделев в Турция

  • тодор неделев-
  • трабзонспор-
  • турция-
  • заплата-
  • трансфер

От Трабзонспор са се отказали, защото им е омръзнало да чакат отговор от халфа 7 месеца

Ето каква заплата изпусна Неделев в Турция - 1
Снимка: ПФК Черно море

Mакар и от Ботев да казват, че все още има шанс Тодор Неделев да бъде продаден в турския Трабзонспор, такъв почти няма. Причината е, че турците са се отказали, защото им е омръзнало да чакат отговор от халфа 7 месеца, като той дори не е погледнал офертата, съобщава "Меридиан мач". Ако Неделев бе приел офертата, то за него щеше да има истински златен дъжд. Заплатата му на месец щеше да е около 90 хиляди евро, което прави над милион евро на година. В касата на "канарчетата" пък щяха да влязат сериозните 1,5 милиона евро, които в този момент щяха да са жизнено важни за клуба.

Причината от Трабзонспор все пак да склонят да чакат толкова много време Неделев, е родният мениджър Несим Нешадов. Само неговите контакти са накарали турците, които ще играят в квалификациите на Шампионската лига, да дадат картбланш на Неделев.

Сега той остава в Ботев и през следващия сезон, след който договорът му свършва. Така Тодор ще може да подпише с друг клуб като свободен агент, като в касата на Ботев няма да влезе и стотинка, вместо 1,5 милиона евро, които щяха да платят от Трабзонспор.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    7 1 Отговор
    Ами глупаво момче.След Трабзон можеше да го забележат (при добри резултати)и да отиди в европейски отбор;да стане нещо.Сега ще си бъде просто момчето на Борев Пловдив....и нищо повече.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Порно

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "антрашпиц":

    Не е глупав , а е мързелив и не иска да се бори. Затова не успя в Германия. Ама можеше да подпише , да взема тлъста заплата , и голяма неустойка като тръгнат да го гонят , щото се е провалил
  • 3 Хасан

    6 0 Отговор
    Страх го било че ако не вкара гол ще му го вкарат на голо.
  • 4 🐣🐤🐥

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "антрашпиц":

    Всичко жените правят