19 Юли, 2020 13:10 4 480 5

Себастиан Фетел: Пилотите на Mercedes не са просто от друга планета, те са от друга вселена

  • себастиан фетел-
  • формула 1-
  • ferrari-
  • mercedes

Tози уикенд е по-добър от предишния, това се виждаше още в петък

Себастиан Фетел: Пилотите на Mercedes не са просто от друга планета, те са от друга вселена - 1
Снимка: БГНЕС

Пилотът на Ferrari Себастиан Фетел коментира резултатите от квалификацията за Гран При на Унгария. Германецът показа пети резултат, като изостава от водача Люис Хамилтън (Mercedes) с 1,3 секунди.

"Този уикенд е по-добър от предишния, това се виждаше още в петък. Трети ред в началото е добър резултат, освен това ние сме с различна стратегия за гуми в сравнение с първите четири, първият от тези, които стартират на lsoft. Мисля, че това ще играе роля в състезанието. Но пилотите на Mercedes са просто недостъпни. Те не са просто от друга планета, те са от друга вселена.

Не бих казал, че искаме състезание с дъжд, във втората тренировка карахме повече обиколки от останалите, но в същото време се сблъскахме с някои трудности. От друга страна, дъждът винаги разбърква всичко и се надявате, че можете да шофирате по-добре", заяви Фетел пред Motorsport Week.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Порно

    9 0 Отговор
    Колите им са най добри.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 NikNay

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Порно":

    Не сме съгласен с теб. И най-добрата кола в ръцете на неспособен пилот е на губещата страна. Тук Фетел е прав.
  • 3 баджо

    3 6 Отговор
    фетел си е слабак от както се махна от ред бул
  • 4 РЕАЛИСТ

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "Порно":

    Странно е, че където отиде Хамилтън колите стават много бързи. След като се махна от Макларън, те още не могат да се възстановят. Ако се махне от Мерседес, ще се види , че и те не са кой знае колко добри. Който може да мисли, ще ме разбере, какво искам да кажа.
  • 5 333

    0 0 Отговор
    Kolata v tozi sport e 60/70 prozenta ot uspeha